Pilana Bliznec

Rezervare

Možete naručiti za van | Zagreb

A da opet skoknete na slasno hrvatsko jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. Svratite u naš restoran Pilana Bliznec, koji fascinira ukusnim obrocima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Na našoj terasi možete sjediti na suncu i sa svojim prijateljima uživati u ljetu.

Top restoran s WIFi-jem

Naša će vas hrvatska kuhinja iznenaditi. Probajte odličnu gurmansku hranu, vrhunske delikatese, ukusnu brzu hranu, raznovrsne regionalne proizvode i ukusne lokalne proizvode naših iskusnih kuhara kreiranu s puno ljubavi. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na raznovrsne kolačiće, voće ili svježi kruh. Užitak su i kao desert! Dođite na brunch, na ručak ili na večeru kod nas! Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi.

Intolerancija na hranu ili poseban način prehrane

Znate li što vegetarijanska kuhinja ima sve za ponuditi? U to ćete moći uvjeriti i svoje prijatelje! Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Organiziramo i vaše privatno proslave

Iskoristite naša besplatna mjesta za parkiranje za naše goste. Vrlo nam je drago da možemo poželjeti dobrodošlicu baš svima. Iz tog razloga imamo prilaz bez prepreka. Svoje životinjske prijatelje možete dovesti sa sobom u restoran. Kontaktirajte nas i rezervirajte tren. Kod nas možete sasvim lako rezervirati stol koristeći online rezervaciju. Povrh toga, možete nas dobiti putem telefona na broj 01 5627 480. Kod nas bez problema plaćate gotovinom ili American Express karticom, plaćanje virmanom, Mastercard karticom ili VISA karticom. Spremit ćemo vašu hranu i za ponijeti. Bit će nam drago ako svoju privatnu proslavu održite u našem restoranu. Samo nam pošaljite upit! Bit će nam zadovoljstvo ako svoju svadbu odlučite proslaviti kod nas. Specijalizirani smo za velike događaje i učinit ćemo sve da vaš poseban dan bude nezaboravan. Svakim danom od 09:00 do 23:00 sati tu smo za vas.

Locație

Fă click pentru a afișa harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

Bliznec 68, 10000 Zagreb, Croația

Trimite rezervare

01 5627 480

Programul nostru program de funcționare

Luni
09:00 – 23:00
Marți
09:00 – 23:00
Miercuri
09:00 – 23:00
Joi
09:00 – 23:00
Vineri
09:00 – 23:00
Sâmbătă
09:00 – 23:00
Duminică
09:00 – 23:00

Opțiuni de plată disponibile

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne mesajul tău.

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue