Pilana Bliznec

Rezervacija

Možete naručiti za van | Zagreb

Želite jesti hrvatsku hranu, a još uvijek ste u potrazi za prikladnim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Svratite u naš restoran Pilana Bliznec, koji fascinira ukusnim obrocima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Na našoj terasi možete sjediti u hladu i sa svojim prijateljima uživati u ljetu.

Restoran na dobrom mjestu sa svestranim jelovnikom

Naša će vas hrvatska kuhinja opčiniti. Kod nas vas očekuju vrhunske delikatese, ukusna brza hrana i odlična gurmanska hrana. I za sladokusce imamo nešto u ponudi. Naš delikatan džem, naša delikatna čokolada ili naši raznovrsni kolačići jesu i kao desert posebno ukusni. Dođite na brunch, na ručak ili na večeru kod nas! Naš besplatni WiFi vodi vas najbrže online.

Dijeta i posebna prehrana

Svojim vegetarijanskim obrocima uvijek nastojimo pružiti raznolik i zanimljiv izbor jela. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Također poslužujemo na svadbama

Sasvim pristupačno možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Do našeg restorana možete doći bez prepreka. I svoje kućne ljubimce možete povesti k nama. Još danas rezervirajte stol kod nas i nagradite se večerom s izvrsnim jelima u našim prekrasnim prostorijama. Za to jednostavno koristite našu pristupačnu online rezervaciju. Naravno, možete nas nazvati i na broj 01 5627 480. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo VISA karticu, plaćanje virmanom, Mastercard karticu i American Express karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Spremit ćemo vašu hranu i za ponijeti. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za sve ostale informacije i rezervacije slobodno nas kontaktirajte. Velike proslave kao što su svadbe za nas nisu nikakav problem! Obratite nam se sa svojim idejama i prijedlozima. Radimo svakim danom od 09:00 do 23:00 sati.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Bliznec 68, 10000 Zagreb, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

01 5627 480

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:00
Utorak
09:00 – 23:00
Srijeda
09:00 – 23:00
Četvrtak
09:00 – 23:00
Petak
09:00 – 23:00
Subota
09:00 – 23:00
Nedjelja
09:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue