Pilana Bliznec

Rezervacija

Možete naručiti za van | Zagreb

Provedite večer kod nas uz tradicionalnu ili hrvatsku kuhinju sa svim njezinim nijansama. Svratite u naš restoran Pilana Bliznec, koji fascinira slasnim obrocima i pored toga vam nudi udoban interijer. Tijekom lijepih dana možete se odmarati na našoj terasi.

Autentični restoran s WIFi-jem

Dozvolite da vas razmazimo i guštajte u hrvatskoj kuhinji. Oduševit će vas vrhunske delikatese i ukusna brza hrana. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na raznovrsne kolačiće, delikatnu čokoladu ili svježe palačinke. Užitak su i kao desert! Dođite kod nas na slastni brunch. Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi. [[[Posebna prehrana]]] Naša kuhinja brine se i o vegetarijanskoj pripremi jela, a ipak nudi impresivnu raznolikost. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Naša parkirališta stoje vam na raspolaganju

Ispred restorana naći ćete gratis parkirna mjesta za naše goste. Posebno zanimljivo za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Vaši životinjski prijatelji kod nas su rado viđeni gosti! Rado ćemo prihvatiti vašu rezervaciju. Očekuje vas boravak iz snova s odličnom atmosferom u našem restoranu. Rezervirati nikada nije bilo lakše: Koristite našu online rezervaciju i rezervirajte stol klikom miša. Kontaktirati nas možete naravno i preko telefonom na broj 01 5627 480. Kod nas možete vrlo jednostavno platiti American Express karticom, Mastercard karticom, plaćanje virmanom i VISA karticom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Za sve koji su u žurbi, naša ćemo jela rado spremiti za van. Naše prostorije stoje vam na raspolaganju i za privatne proslave. Javite se i mi ćemo pronaći odgovarajući termin za vas. Svoje prostorije rado iznajmljujemo za svadbe ili slične svečanosti. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da ovaj sasvim posebni dan bude u skladu s vašim željama. Radimo svakim danom od 09:00 do 23:00 sati.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Bliznec 68, 10000 Zagreb, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

01 5627 480

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:00
Utorak
09:00 – 23:00
Srijeda
09:00 – 23:00
Četvrtak
09:00 – 23:00
Petak
09:00 – 23:00
Subota
09:00 – 23:00
Nedjelja
09:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue