Pilana Bliznec

Rezervacija

Možete naručiti za van | Zagreb

A da opet skoknete na slasno hrvatsko jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. Svratite u naš restoran Pilana Bliznec, koji fascinira ukusnim obrocima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Na našoj terasi možete sjediti na suncu i sa svojim prijateljima uživati u ljetu.

Top restoran s WIFi-jem

Naša će vas hrvatska kuhinja iznenaditi. Probajte odličnu gurmansku hranu, vrhunske delikatese, ukusnu brzu hranu, raznovrsne regionalne proizvode i ukusne lokalne proizvode naših iskusnih kuhara kreiranu s puno ljubavi. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na raznovrsne kolačiće, voće ili svježi kruh. Užitak su i kao desert! Dođite na brunch, na ručak ili na večeru kod nas! Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi.

Intolerancija na hranu ili poseban način prehrane

Znate li što vegetarijanska kuhinja ima sve za ponuditi? U to ćete moći uvjeriti i svoje prijatelje! Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Organiziramo i vaše privatno proslave

Iskoristite naša besplatna mjesta za parkiranje za naše goste. Vrlo nam je drago da možemo poželjeti dobrodošlicu baš svima. Iz tog razloga imamo prilaz bez prepreka. Svoje životinjske prijatelje možete dovesti sa sobom u restoran. Kontaktirajte nas i rezervirajte tren. Kod nas možete sasvim lako rezervirati stol koristeći online rezervaciju. Povrh toga, možete nas dobiti putem telefona na broj 01 5627 480. Kod nas bez problema plaćate gotovinom ili American Express karticom, plaćanje virmanom, Mastercard karticom ili VISA karticom. Spremit ćemo vašu hranu i za ponijeti. Bit će nam drago ako svoju privatnu proslavu održite u našem restoranu. Samo nam pošaljite upit! Bit će nam zadovoljstvo ako svoju svadbu odlučite proslaviti kod nas. Specijalizirani smo za velike događaje i učinit ćemo sve da vaš poseban dan bude nezaboravan. Svakim danom od 09:00 do 23:00 sati tu smo za vas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Bliznec 68, 10000 Zagreb, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

01 5627 480

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:00
Utorak
09:00 – 23:00
Srijeda
09:00 – 23:00
Četvrtak
09:00 – 23:00
Petak
09:00 – 23:00
Subota
09:00 – 23:00
Nedjelja
09:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue